U zadnje vrijeme je malo zatišje na blogu što se tiče tutorijala i moram priznati da mi nedostaju. Ako nema tutoriala, znači da je i uređenja stana stalo i da ništa ne izrađujem od dekoracija, no toliko sam bila okupirana poslom da nisam na kraju dana imala ni volje ni snage smišljati što i kako urediti.

No i ta gužva je prošla i planovi su tu – urediti spavaću sobu sa zanimljivim detaljima, osmisliti vješalice za goste u ulaznom prostoru u stan i nacrtati i naručiti garderobni ormar. I jedna od ideja stara nekoliko godina – napraviti tepih za dnevni boravak, to nekako stalno odgađam, pitam se zašto 🙂

 

Prvo sam krenula od spavaće sobe.

Sviđa mi se postavljanje slika i okvira na podu umjesto na zidu i volim table sa slovima, riječima i citatima, pa sam tako nešto zamislila smjestiti ispod prozora u spavaćoj sobi. Htjela sam da bude nešto tematski vezano uz prostor u kojem će biti, a da se možemo povezati s time, da je nekako “naše” i onda sam pronašla savršenu rečenicu.

Za izradu ovakve slike trebati će vam slikarsko platno, dimenzija prema vašem izboru.

“Kada se boja osušila odredite veličinu i položaj riječi na platnu. Ja sam si pomogla sa vrpcama zaljepljenim selotejpom, koje sam onda pomicala dok nisam dobila željeni raspored. Možete pozicije označiti i pik trakom, no ona zna skinuti boju prilikom odljepljivanja, pa sam je ja ovoga puta izbjegla.

Lijepo je ujutro se probuditi i prvo na što mi padne pogled kad se ustajem je ovaj natpis, što mi je dalo ideju da bih mogla uklopiti još jedan natpis u manjem izdanju, za jutarnju motivaciju. Samo moram pronaći odgovarajući tekst.

Leave a comment

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.